Hierdoor pakt jouw concurrentie omzet af via Google 

Ontvang de 20 tips voor goede vindbaarheid

Ontdek de 20 belangrijkste redenen waarom concurrentie omzet afpakt via Google:

SEO

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen online omzet

Martin Vellinga - Eigenaar FellMedia SEO

Vaak wordt gedacht en gehoopt dat bezoekers vanzelf naar je website komen. Helaas is dit bij veel ondernemers niet het geval. Maar hoe kan het dan dat dit bij anderen wel het geval is? 

Zeer waarschijnlijk snappen deze ondernemers hoe online vindbaarheid werkt óf hebben zij hiervoor een expert ingeschakeld. 

Een website is een enorm krachtig hulpmiddel als deze op de juiste manier wordt ingezet.

Helaas hoor ik te vaak van ondernemers dat hun website enkel een kostenpost is, in plaats van een omzetmachine. 

Ze weten vaak zelf wel dat het ook anders kan, maar het overgaan tot actie ontbreekt vaak. Dit is zonde, want hierdoor loop je als ondernemer veel omzet mis en heb je veel werk of kosten van een website die vervolgens niks oplevert.

Dit is waarom jij niet vindbaar bent:

SEO
Marcel Talsma

‘Niet alleen is Martin een aardige kerel, maar ook zeer deskundig en een man van zijn woord. Binnen korte tijd waren de resultaten al zichtbaar en stegen wij flink op de zoeklijst van Google. Daarnaast denkt hij ook mee over verbeteringen die je kunt maken aan je website. Kortom: zeer zeker aan te bevelen!’

SEO
Philip Vercammen

‘Uitstekende ervaring! Zelf heb ik een webshop voor schoenveters waarmee ik graag hoger wilde ranken op Google. Ik heb hiervoor Martin benaderd. Ik kreeg vanaf het begin af aan goede uitleg en ze gingen vrijwel direct voor mij aan de slag. Resultaat: meerdere zoekcombinaties in korte tijd in de top 10 en uiteindelijk 4,5k extra omzet. Top werk geleverd!’

SEO
Koos Dorssers

Fellmedia heeft mijn site in korte tijd (6 weken) in de top tien van Google weten te ranken voor een belangrijke zoekterm. Een fantastisch resultaat ! Met gevolg : meer bezoekers op mijn site en meer omzet. Zeer tevreden en erg blij met het resultaat. Bedankt Martin!’

  Waarom de online vindbaarheid van je bedrijf essentieel is voor meer omzet

  Wist je dat 84% van de gebruikers Google minimaal drie keer per dag gebruikt? Van deze gebruikers klikt 32% op de nummer één positie op Google, 17% op de nummer twee positie en 11% op de nummer drie positie.

  Dagelijks voeren gebruikers tientallen zoekopdrachten uit op Google. Het doel hiervan is natuurlijk de informatie zoeken die zij hopen te vinden.

  Ik hoef je hierom niet te vertellen dat het enorm belangrijk is dat je bovenaan staat op Google.

  Het online oriëntatieproces van klanten blijft groeien.
  Steeds meer mensen, en dus ook jouw potentiële klanten, starten online met hun zoektocht. Hierdoor is het cruciaal dat jij met jouw website snel gevonden wordt door je doelgroep. Zelf was en ben ik enorm gefascineerd door Google.

  Ik wilde precies weten hoe websites bovenaan kwamen op Google. Sinds 2000 ben ik me hier grondig in gaan verdiepen.
  Mijn fascinatie is vervolgens uitgegroeid tot een mooi bedrijf waarmee ik andere bedrijven online beter vindbaar laat worden.

  Het doel? Ervoor zorgen dat jij met jouw website meer omzet gaat behalen.
  Ervaar jij nu onderstaande problemen?

  Erg vervelend om te horen!

  Gelukkig kunnen wij bij FellMedia jou hier goed mee helpen. Samen gaan wij je positie(s) binnen Google verhogen!

  SEO

  Ben jij ook klaar om van jouw website een omzetmachine te maken?

  SEO