BLOG

Beste SEO bedrijf

SEO-pic-01

Wat is het beste SEO bedrijf? De organisatie die je zo snel mogelijk op nummer één in Google laat komen, of degene die ervoor zorgt dat je daar langdurig zult blijven staan. Het liefst beide uiteraard, maar met zoveel websites online zal het zeker een uitdaging zijn om gezien te worden. Hoe bepaal je wie goed is, wie beter en hoe je het beste SEO bedrijf kunt vinden? Dat leggen we uit in deze blog.

Hoe kun je het beste SEO bedrijf vinden?

“Zoekt en gij zult vinden” Dat is een bekend gezegde. Google verwerkt pakweg 40.000 zoekopdrachten per seconde, wat neerkomt op 3,5 miljard zoekopdrachten per dag en 1.2 biljoen op jaarbasis. Gelukkig komen ze niet allemaal uit op hetzelfde resultaat, dan zou het toch een beetje te druk worden… Bij zoekmachine optimalisatie moet je niet uitgaan van de meeste hits, maar van de meest relevante zoekresultaten. Voorheen werd bij optimalisatie meestal op populaire zoekwoorden ingezet, zelfs wanneer deze woorden niets te maken hadden met het bedrijfsprofiel. Met de focus op longtail keywords en contextuele zoekopdrachten is zoekmachine optimalisatie veel doelgerichter geworden. Kwaliteit boven kwantiteit dus, maar hoe kies je het beste SEO bedrijf op basis van deze informatie?

Hoe kies je het beste SEO bedrijf?

Wat wil je bereiken met “search engine optimization”? Wanneer je vooraf geen doelen stelt, heeft het ook geen zin om jouw website of online zichtbaarheid te verbeteren. Online marketing specialisten kijken niet alleen naar de cijfers, maar naar de resultaten. Eerst wordt er een doelstelling bepaalt zoals “een X aantal producten verkopen” of “zoveel nieuwe leads werven”, daar wordt vervolgens een strategie voor ontwikkeld. Maak jouw keuze op basis van een goede communicatie, met een duidelijke strategie voor de langere termijn met meetbare resultaten.

Wat kan er beter in jouw online strategie? Vraag het aan de experts en ga samen voor het beste resultaat.

Posted in

Martin Vellinga

Leave a Comment