BLOG

SEO Westland. Op zoek naar dé SEO specialist?

Steeds meer bedrijven in het Westland kampen met het probleem dat hun website niet te vinden is in de zoekmachine Google. Ik heb het over de eerste pagina van Google. Deze bedrijven zoeken helaas hun heil in het ‘dure’ Google Adwords advertentie platform, of Facebook adverteren. Aan de slag met SEO Westland dus.

Zonder dat ze er bij stilstaan worden facturen van soms meer dan € 2.500,00 per maand betaald voor advertentiekosten op een van deze advertentieplatformen.

SEO wordt steeds belangrijker voor website eigenaren. Dat heeft vooral te maken met het feit dat Google en Facebook hun machtpositie echt teveel gebruiken op dit moment. Adverteren in Google Adwords is niet meer te betalen, een voorgesteld bod van Google zijn klikkosten die ver onder de klikkosten liggen van wenselijk te behalen positie in de advertentie sectie. Vaak liggen de kosten zo’n 250% hoger dan aangegeven, met als resultaat dat er nog steeds geen bezoekers komen naar je website. En dat wel je klikkosten worden afgerekend.

SEO Westland, FellMedia.nl

Posted in

Martin Vellinga

Leave a Comment