Over FellMedia SEO

Logo Fellmedia SEO - SEO Expert

SEO Professionals met passie voor jouw bedrijf

Wij zijn een team van SEO professionals

Ondernemer en SEO specialist Martin Vellinga is in 2014 gestart met FellMedia omdat hij zag dat er teveel wildgroei was in SEO-LAND. Door het geven van transparantie en betrouwbaarheid in een 'gebakken lucht'-markt is FellMedia SEO uitgegroeid tot een van de snelst groeiende bedrijven van Zuid Holland.

Wij bieden zoekmachine optimalisatie diensten aan het midden- en kleinbedrijf die op zoek zijn naar betere vindbaarheid van hun bedrijf in de zoekmachines. Wij zijn gevestigd in het Zuid Hollandse 's-Gravenzande en ons team bestaat uit 8 SEO professionals.

Meer focus met een SEO manager

Eigenlijk is FellMedia SEO veel meer dan wat je zou verwachten van een SEO bedrijf. Wij vinden dat jij als ondernemer altijd de focus moet houden op jouw bedrijf, omzet en bedrijfsresultaat. Daarom nemen wij jouw gehele website en SEO uit handen. Wij doen gewoon alles voor je. En dat is een groot voordeel voor jou als ondernemer, want dan kan jij de focus behouden op dat zo belangrijke onderdeel van jouw bedrijf.

Zullen we alvast een afspraak inplannen?

Het powerteam van FellMedia SEO

Martin seo expert

Martin Vellinga

SEO specialist
Eigenaar FellMedia SEO

Guinanie

Guinanie Marcelo

SEO specialist

Ellen SEO specialist

Ellen Trespecious

SEO specialist

Melody

Melody Casaul

SEO specialist

Mario

Mario Dhembi

Marketing

Ceesjan - Sales

Ceesjan de Zeeuw

Marketing en Sales

Onze diensten

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Met onze SEO dienstverlening 'ontzorgen' wij jou volledig. Wij pakken alles aan om jou bedrijf nog beter op de kaart te zetten.

SEA

Adverteren in Google

SEO en SEA gaan bijna hand in hand. Wil je snel en direct resultaten, dan is het raadzaam om te starten met SEA. Je bedrijf wordt dan direct gevonden.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Een echte expert
Een echte expert op internet marketing gebied, een aanrader voor je SEO je bent op een snelle en betaalbare manier op een nummer 1 ranking positie (google) Ik kan Martin van harte aanbevelen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Verstand van zaken
Ik ken Martin via zijn SEO Bootcamp en webinar. Hij laat blijken dat hij verstand van zaken heeft en heeft me zeker een aantal tips gegeven die ik nog niet kende!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Kei in zijn vak
Martin is echt een kei in zijn vak en het uitleggen in Jip & Janneke taal van een niet sexy onderwerp: SEO! Maar wel super belangrijk.
Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down