GRATIS VIDEO👇

Ontdek in 5 minuten of jouw website een SEO-infectie heeft opgelopen

Ontdek in 5 minuten of jouw website een SEO-infectie heeft opgelopen

Verdwijnt jouw website langzaam uit de zoekresultaten in Google?

SEO
Marcel Talsma

‘Niet alleen is Martin een aardige kerel, maar ook zeer deskundig en een man van zijn woord. Binnen korte tijd waren de resultaten al zichtbaar en stegen wij flink op de zoeklijst van Google. Daarnaast denkt hij ook mee over verbeteringen die je kunt maken aan je website. Kortom: zeer zeker aan te bevelen!’

SEO
Philip Vercammen

‘Uitstekende ervaring! Zelf heb ik een webshop voor schoenveters waarmee ik graag hoger wilde ranken op Google. Ik heb hiervoor Martin benaderd. Ik kreeg vanaf het begin af aan goede uitleg en ze gingen vrijwel direct voor mij aan de slag. Resultaat: meerdere zoekcombinaties in korte tijd in de top 10 en uiteindelijk 4,5k extra omzet. Top werk geleverd!’

SEO
Koos Dorssers

Fellmedia heeft mijn site in korte tijd (6 weken) in de top tien van Google weten te ranken voor een belangrijke zoekterm. Een fantastisch resultaat ! Met gevolg : meer bezoekers op mijn site en meer omzet. Zeer tevreden en erg blij met het resultaat. Bedankt Martin!’

Dit is het gevaar van een website met een SEO INFECTIE en wat het doet met je online omzet.

Eind 2022 heeft Google een update doorgevoerd, namelijk: De Linkspam Update.
“Deze update is wellicht de GROOTSTE en HEFTIGSTE sinds 24 april 2012; de PANDA UPDATE.”
Hiermee worden, misleidende links ontmaskerd en gestopt. Waar je veel voordeel mee hebt gehad in 2022 werkte niet meer in 2023. En niet alleen gestopt, na 7 maanden onderzoek hebben we ontdekt dat 95% van alle websites is aangepakt door Google en op het randje van een penalty begeeft. Hiermee worden, misleidende links ontmaskerd en gestopt. Snel succes met SEO bestaat namelijk niet. Stel je voor dat je website een huis is. Met stevige, betrouwbare links leg je een goede fundering. Weten of jouw website een goede fundering heeft en geen kaartenhuis is? Download dan de gratis 5 stappen die jou laten zien hoe je een website met infectie kunt achterhalen & voorkomen. En het belangrijkste; hoe je ervoor zorgt dat je concurrent er niet met jouw online omzet vandoor gaat.
Google update 2023
SEO

Een SEO-infectie bestaat niet, dat klopt helemaal

Het gaat ook niet om een echte infectie, maar om een recente Google update. Een update die zo heftig is, zonder dat jij dat waarschijnlijk in de gaten hebt.

Ik heb met 3 klanten afgesproken dat ik een case mag delen. Toch vinden ze het niet fijn wanneer ik de zoekwoorden toon waar ik het over heb in deze voorbeelden

Case 1

Eind vorig jaar merkten we dat een aantal websites niet verder groeiden in hogere posities in Google. Ondanks al ons werk verbaasten wij ons hierover.

De webbouwer van deze klant had een extra opdracht gekregen om backlinks te bouwen, zonder dat wij hiervan om de hoogte waren. Het resultaat was dat we zelfs uit de top 100 verdwenen. 

Dit schreeuwde om diepgaand onderzoek.

De linkspam update van Google heeft goed zijn werk gedaan, zo bleek.

We zijn diep in de tools gedoken en kwamen er achter dat er eigenlijk maar 1 tool was die het perfect kon weergeven.

Check de afbeeldingen case1

 

Screenshot_2 - infectie Majestic
Case1: Majestic gaf het beste resultaat om infecties aan te tonen
seo infectie voorbeeld nr 1
Case1: Van positie 22 naar de nummer 1 positie in Google (BINNEN 5 weken!)
SEO
Case1: Majestic gaf samen met AHREFS het beste resultaat om infecties aan te tonen
voorbeeld 3 oplossing infectie
Case2: Van de 10e positie in Google naar de eerste positie. Binnen 6 weken!

Case 2

Deze specifieke klant hebben we  tot mei 2022 in de top 3 gehad met een zeer hoog concurrerend zoekwoord. Daarna ging het bergafwaarts.

Tijdens onze onderzoeken konden we niet echt de vinger op de zere plek leggen, totdat we de Linkspam Update van Google uitgerold zagen worden.

Net zoals bij de vorige case hebben we de linkinfectie (zo blijf ik het noemen) verwijderd en zagen we het resultaat dat je zie bij de afbeeldingen die bij Case2 horen.

Toch was het bij deze website niet heel goed te zien en hebben we AHREFS als extra hulpmiddel gebruikt.

Van de 10e positie in Google naar de eerste positie. Binnen 6 weken!

 

Case 3

Net als de andere klantencases die je hierboven ziet staan, was hier hetzelfde probleem goed zichtbaar, zie de screenshots.

Nadat we precies weten waar de pijn ligt en wat we moeten doen om de infectie te elimineren zien we mega goede resultaten voor deze klant.

Zo is er een stijging behaald van de diep in de top 20 naar de nummer 1 positie. We hebben hier wel langer over gedaan, omdat dit de eerste klant is waar we stapje voor stapje de infectie behandelden.

 

SEO
Case3: Majestic gaf het beste resultaat om infecties aan te tonen
SEO
Case3: Van positie 20 naar de nummer 1 positie in Google

Ben jij ook klaar om van jouw website een omzetmachine te maken?

SEO