arrow_drop_up arrow_drop_down

SEO specialist in Westland

Zoekmachine optimalisatie met de Westlandse mentaliteit

seo specialist Martin Vellinga

SEO specialist in Westland

Westland is eigenlijk een heel nieuwe gemeente, aangezien het een samensmelting betreft van zeven aparte gemeenten, met elf dorpskernen én nog eens acht buurtschappen. Dat maakt het ook een zeer dynamische gemeente waar veel kleine ‘culturen’ samenkomen tot één eigentijds geheel. 


Ben jij ondernemer in Westland en wil je niet alleen in de regio maar ook online worden gevonden? 

Dan kan de SEO specialist in Westland je helpen.

fellmedia seo expert

Aantal inwoners Westland

Het aantal inwoners in Westland is als volgt samengesteld (bron: Wikipedia 2020):

  • De Lier: 12.520
  • 's-Gravenzande: 22.110
  • Honselersdijk: 7.595
  • Kwintsheul: 4.225
  • Maasdijk: 4.335
  • Monster: 13.980
  • Naaldwijk: 21.955
  • Poeldijk: 6.950
  • Ter Heijde: 695
  • Wateringen: 16.030


Dat is een flink aantal inwoners. Hoeveel van deze mensen ken je persoonlijk? En misschien nog wel belangrijker; hoeveel mensen kennen jou of de zaak die op je naam staat?

Voor ondernemers is zichtbaarheid van groot belang. Je kunt op verschillende manieren jouw naam meer bekend maken, zowel lokaal als door heel Nederland (of wereldwijd).

Je kunt visitekaartjes uitdelen, flyers verspreiden, adverteren in lokale media of de bedrijfsnaam in grote letters op de gevel zetten, als je een winkellocatie hebt natuurlijk. Dit zijn allemaal mogelijkheden die effectief kunnen zijn, maar ook veel geld kosten.

Misschien wordt het tijd om meer aandacht te besteden aan jouw online zichtbaarheid.

Laten we kennis maken, wij laten graag de verbeterpunten voor je website zien

websiteboost

SEO in Westland

Als je denkt dat klanten bereiken in de regio al een uitdaging is, wat denk je dan van internet met miljoenen websites en miljarden consumenten.

Als je voornamelijk lokaal werkt heb je wellicht helemaal geen interesse in Australische klandizie, dit betekent niet dat internet voor jouw bedrijf geen toegevoegde waarde heeft. Want local search is namelijk dé manier om gevonden te worden.

Dit is voor veel bedrijven zelfs de voornaamste ingang en het eerste contactmoment. Als SEO specialist in Westland kunnen we je hier alles over vertellen, laat ons hier alvast een tipje van de sluier oplichten...


Local search is een vorm van zoeken op het internet waarbij rekening wordt gehouden met de fysieke locatie van de persoon die zoekt. Dit kan thuis op een computer zijn, of in een winkelcentrum in Naaldwijk.

Klanten uit andere kernen naar je website of winkel

Als jij een specialist bent in een specifieke sector in Monster, dan ontvang je vast ook graag klanten uit De Lier in je winkel. Of je wilt wellicht in contact komen met afnemers in ’s-Gravenzande of opdrachtgevers in Poeldijk. In de zoekresultaten wordt direct op de kaart jouw zaak getoond mits jouw website is geoptimaliseerd en jouw Google Business profiel netjes is ingevuld.

Ook voor internet ondernemers

Ook wanneer je een internet-only bedrijfje in Maasdijk of Kwintsheul runt dan wil je online gevonden worden. Sterker nog, dan is het juist van levensbelang om jouw aanbod verder te laten reiken dan Wateringen en omstreken.

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie maar het gaat veel verder dan nummer één in Google worden. Naast vindbaarheid is het tevens van belang dat jouw website en online presence in orde is. Dit betekent een website die past binnen jouw huisstijl, snel laadt op laptop én mobiel en ingericht is volgens maatwerk conversiedoelen. 

Vergeet ook social media niet of vermeldingen via andere sites (backinks). Wil je de omzet verhogen, meer winst maken of een nieuwe doelgroep aanspreken? De SEO specialist in Westland zorgt dat je deze doelen behaalt en meer! Bij jou om de hoek of in Australië.


Neem vandaag nog contact op en ontdek wat er mogelijk is voor jouw onderneming.


Wij houden van koekjes, jij?