arrow_drop_up arrow_drop_down
De beste SEO training van 2021
22 oktober 2020 

De beste SEO training van 2021

De SEO training van Fellmedia is een training waarbij je alle ins en outs op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) leert van een echt mentor die sinds 2008 ruime SEO ervaring heeft.

SEO cursus online, de voordelen

De meeste SEO cursussen worden op locatie gegeven of in een klaslokaal. Het probleem daarvan is dat dit vaak slechts 1 dag in beslag neemt. Je kunt dus niet echt meer terugkijken, terwijl de SEO cursus iets van naslag werk zou moeten zijn. Natuurlijk ontvang je wel tijdens een cursus SEO een .pdf document met allerlei tips en tricks over zoekmachine optimalisatie, alleen zijn er in zo'n document de laatste trends niet zijn meegenomen.

Daarom vinden wij een online seo cursus zo belangrijk voor jou, want wij blijven alle video's vernieuwen in onze trainingen. Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Google. Want wij weten dat Google de zoekmachine is die voor ruim 95% wereldwijd wordt gebruikt door de internetgebruikers.

Google zoekmachine optimalisatie training

Google is dus dé zoekmachine die er voor zorgt dat jouw website wordt gevonden. Daarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk.

Mijn seo cursus is een training waarvan ik zeker weet dat deze zich onderscheidt van andere seo trainingen. In deze training leer ik je hoe je stapsgewijs jouw website beter in Google naar voren kan laten komen. Je krijgt enorm veel tips die je kunt gebruiken om echte reuzenstappen te zetten met SEO.

Wat kom je bijvoorbeeld tegen in deze seo training

 • Wat je moet veranderen op je site om je website beter vindbaar te maken in Google
 • Wat je moet veranderen om je technische seo op pijl te brengen. Bij technische SEO kun je denken aan het versnellen van je website en intern linken
 • Wat je moet veranderen aan je site om de juiste zoekwoorden te vinden.
 • Wat je moet veranderen om je website klaar te stomen voor online marketing

Hoe ziet je seo training er precies uit?

In deze seo cursus behandelen wij de volgende onderdelen:

Bijvoorbeeld:

 1. Hoe doe je een gedegen zoekwoorden onderzoek
 2. Hoe gebruik je Google trends
 3. Hoe kom je er achter welke vragen de Google gebruikers stellen
 4. Je leert de 4 peilers van SEO succes, deze zijn essentieel voor jouw website en mag je niet missen
 5. We gaan in op het schrijven van een tekst, hoeveel woorden heb je nodig enzovoorts
 6. Welke handige online tools zijn er die je kunt gebruiken voor een effectief zoekwoorden onderzoek
 7. Hoeveel keren mag een zoekwoord in je tekst voorkomen
 8. Hoe vind je zoekwoorden die bijpassend zijn, bij je hoofdzoekwoord
 9. Welke content het beste werkt
 10. Hoe je je tekst optimaliseren kan op een vrij eenvoudige manier.
 11. Hoe je website beter wordt dan die van je concurrentie
 12. Hoe maak je interne links snel een effectief aan
 13. Hoe werkt het met SEO voor afbeeldingen

Wat leer je nog meer tijdens de online seo training?

Wij vinden het belangrijk dat je SEO goed onder de knie krijgt. Daarom bieden we speciaal voor jou een aantal bijzondere bonussen. Deze ontvang je natuurlijk direct nadat je bent gestart met deze online SEO training.

Welke bonussen krijg ik bij deze SEO cursus?

 • Allereerst ontvang je van ons de gloednieuwe training om je master te maken in SEO. Daarnaast ontvang je een online training over Google Mijn Bedrijf. In deze training word jou stap voor stap uitgelegd wat je moet doen om lokaal nog beter vindbaar te worden. Én hoe je beter wordt dan je concurrent.
 • De tweede bonus is een online training over retargeting. Je leert hoe je voor nog geen eurocent kan adverteren op de grootste websites van Nederland en België. Natuurlijk is dit ook internationaal uit te rollen.
  Wij nemen je mee aan de hand en laten je precies zien op welke knoppen je moet klikken en welke instellingen je moet weten.

Over de schrijver
Martin Vellinga is oprichter en eigenaar en SEO specialist van FellMedia. Martin is een SEO specialist die met passie het vak uitvoert voor zijn klanten. Al sinds de oprichting van Google gefascineerd hoe dit werkt en sinds 2008 bezig met SEO.
Leer SEO via een Google Blueprint-training – faluintjes-pikkeling.be
Reactie plaatsen

Wij houden van koekjes, jij?