Fell Media News

Page Experience Update for Desktop

>

Google is op 22 februari 2022 begonnen met het uitrollen van de update voor de ervaring van de desktoppagina. Deze update zal langzaam over een aantal weken worden uitgebracht en zou tegen maart 2022 voltooid moeten zijn.

Google lanceerde een eerder rapport over desktoppagina’s in zijn Search Console-rapport. Dit was vergelijkbaar met het rapport over de mobiele pagina-ervaring. Webmasters kunnen nu zien hoe hun website presteert in de ogen van Google.

Officiële aankondiging van Google

Google bracht eerder de mobiele pagina-ervaringsupdate uit in juni 2021. Er werd aangekondigd dat de pagina-update voor mobiel in februari 2022 ook beschikbaar zal zijn op desktopapparaten.

Zoals verwacht kondigde Google de update van de desktoppagina-ervaring via Twitter aan. Naar verwachting zal de update in maart 2022 zijn voltooid.

Tekenen voor pagina-ervaring

Behalve de mobielvriendelijkheidstest, bevat de Page Experience Update dezelfde factoren als de mobiel. Dit zijn allemaal signalen van pagina-ervaring die Google in overweging zal nemen bij het rangschikken van websites.

  • LCP
  • Cumulatieve lay-outverschuivingen (CLS).
  • Initiële ingangsvertraging
  • HTTPS-beveiliging
  • Zich onthouden van opdringerige interstitials

Het Google Search Console-rapport bevat al het rapport over ervaringen met desktoppagina’s. Hierdoor kunt u weloverwogen beslissingen nemen en controleren of uw website voldoet aan het pagina-ervaringssignaal.

Hoe om te gaan met deze update?

Websites merken mogelijk geen significante verandering in de rangschikking in vergelijking met de Page Experience Update van de mobiele pagina-ervaring.

John Mueller, een expert op het gebied van de mobiele pagina-ervaringsupdate (mobiel), suggereerde dat signalen voor pagina-ervaring de snelheidsrangschikkingsfactoren van Google zouden kunnen vervangen.

lijn blauw
rechthoek website element blog pagina
In april 2021 hebben we een update van productrecensies gedeeld. Het was bedoeld om